標題: Gathering相片外洩 [打印本頁]

作者: BoBo    時間: 2013-4-6 00:14     標題: Gathering相片外洩

日前有工作人員發現Gathering的相片被人發放到Linda Garden以外的公開論壇,今天更被某報章截取圖片放在網上新聞內,這樣不單令嘉欣沒有化妝的相片在網上被公開,亦令到一些出現在相片中的fans造成嚴重困擾。

原本大家把Gathering的相片放上論壇,只是想與沒有出席gathering的fans分享,但由於有人不守規則,為了保障嘉欣及所有出席的fans,下次的gathering有機會禁止所有fans在現場拍照及錄影,即使大會相機拍下的相片亦未必會發放在論壇上。

現嚴正聲明,請各fans自律,學懂尊重他人,不要隨便把別人的相片轉載在其他公開論壇,如有發現,必定會被列入黑名單!

如果知道有人把gathering相片發放在其他論壇,請與Linda Garden管理員聯絡。

Linda Garden示
5 April 2013

作者: 胡綺璇    時間: 2013-4-6 00:18

下?無得影相 ???   唔該個位fans收手啦,唔該如果你系嘉欣噶fans就唔好甘做啦,你愛距點解甘做喔!!!!!
作者: 辛美霞    時間: 2013-4-6 00:19

嗯,我们应该遵守规则,学会尊重他人,想要得到别人的尊重,首先 要学会如何尊重他人
作者: Huey^^    時間: 2013-4-6 00:24

埋系!那个人真是太过分了!都不知道这样做对他有什么好处,只会带来负面影响!
作者: $豪$    時間: 2013-4-6 00:25

希望果d分享今次gathering圖片去其他網站啲fans..請你地自律...唔好破壞規則

希望你地尊重下相中啲嘉欣及一班fans....
作者: ckko    時間: 2013-4-6 00:26

請自重及學會尊重別人~
作者: Queenie    時間: 2013-4-6 00:26

很同意,亦希望各位fans自重,保護嘉欣以及所有出席的fans!
作者: Lindalove    時間: 2013-4-6 00:26

见到萍果既报道后,我都有d吾开心。明明系一个吾公开既活动,点解仲要擺上新聞?吾止吾尊重拍照人,更吾尊重嘉欣!當然,可能都係d記者以遊客身份攞相。。。不過希望大家都吾好轉post啦。
作者: jonathancch    時間: 2013-4-6 00:29

有D人post左上ig -_-
作者: HKKelly    時間: 2013-4-6 00:33     標題: Gathering相片外洩

如果佢哋係以遊客身份攞相,
咁可唔可以照舊upload相同video,
但係唔俾遊客睇呢?
作者: lam862357666    時間: 2013-4-6 00:39

其實論壇嘅相 只要申請個帳號就可以睇到 未必係有fans放出去
而且呢D相係大會影嘅 影到一D唔想出鏡嘅人嘅話 就唔應該po上黎
我覺得唔應該將責任歸咎系哂fans身上
嘉欣平時已經夠忙 系簽唱會上根本冇時間同fans合照
如果系Gathering呢D咁空閒嘅時間堶掖冇得影相嘅話
真係會咩癮都冇哂 認真唔該工作人員考慮清楚 亦請fans們守規矩
作者: BoBo    時間: 2013-4-6 00:40

引用:
原帖由 HKKelly 於 2013-4-5 23:33 發表
如果佢哋係以遊客身份攞相,
咁可唔可以照舊upload相同video,
但係唔俾遊客睇呢?
遊客係睇唔到的
作者: 嘉欣迷510    時間: 2013-4-6 00:41

边个人甘過份啊!!
作者: Kaman0808    時間: 2013-4-6 00:41

請尊重別人,遵守討論區內的規則。
大家都希望保護嘉欣以及所有出席的fans!
作者: GerriLeung    時間: 2013-4-6 00:42

我見過有人把左嘉欣係gathering單人攞蛋糕ga相係ig到!!
作者: BoBo    時間: 2013-4-6 00:43

引用:
原帖由 lam862357666 於 2013-4-5 23:39 發表
其實論壇嘅相 只要申請個帳號就可以睇到 未必係有fans放出去
而且呢D相係大會影嘅 影到一D唔想出鏡嘅人嘅話 就唔應該po上黎
我覺得唔應該將責任歸咎系哂fans身上
嘉欣平時已經夠忙 系簽唱 ...
一早已講明Gathering的所有相片都不可以發放到其他論壇,既然有人不合作放上高登,破壞規則,那麼大家都唔好影,亦不會把任何相片發放在論壇上
作者: Kuromi    時間: 2013-4-6 00:43

學懂尊重別人係一樣好重要的事

作者: Chiching-KY    時間: 2013-4-6 00:44     標題: 梓枙

請自重and學會尊重他人呀!
作者: christyip    時間: 2013-4-6 00:44

好過分囉!
我應該知係邊個,希望佢自重啦
作者: 嘉嘉    時間: 2013-4-6 00:44

絕對同意,專重他人,也要專重她本人,重點是...這個是私人活動
作者: jesse526    時間: 2013-4-6 00:44

We must show some respect and privacy to Linda!!!
作者: kitty273934    時間: 2013-4-6 00:45

都唔知有冇搞錯架
尊重下嘉欣同我地一班fans laa
作者: yanmi    時間: 2013-4-6 00:46

會吾會是有蘋果的記者注册咗入来?如果是的他可能都注册咗好多明星的論壇wow!本来開開心心的聚会给人破壞了!我地没事,但千萬吾好影响到BB喔!
作者: 嘉欣迷5204    時間: 2013-4-6 00:46

點解會咁嘅?!
作者: wailywong    時間: 2013-4-6 00:47

請尊重嘉欣吧
作者: Lindalove    時間: 2013-4-6 00:49

引用:
原帖由 GerriLeung 於 2013-4-5 23:42 發表
我見過有人把左嘉欣係gathering單人攞蛋糕ga相係ig到!!
吾止啦。有d人差吾多放哂全部gathering既相。
作者: 梧桐    時間: 2013-4-6 00:51     標題: 回復 11# lam862357666 的帖子

同意!
作者: lover    時間: 2013-4-6 00:51

We should respect Linda and all the fans!!!!
作者: TTC    時間: 2013-4-6 00:56

我被上鏡了
好慘
作者: Lessica    時間: 2013-4-6 00:58

雖然唔知邊個做,但有心或無心之失也好,希望幫幫忙不要再有下次,雖然聽到這消息是有點不開心,但會尊重Bo Bo的决定,最緊要唔好影响嘉欣BB和部份fans。
作者: alvinau114    時間: 2013-4-6 01:00

I was surprised when i read it in the newspaper where it post in the forum. cause when i attend Msia gathering, they already stated that cannot be shared to the public and it will affect Linda. Please follow the rules =/!
作者: 嘉欣迷5204    時間: 2013-4-6 01:01

我唔該放相嗰人自重啲,依家搞到大家咁為乜先?請佢快啲收手
作者: Hunter02    時間: 2013-4-6 01:02

其實係咪有記者注冊左入尼攞相......?
作者: Queenie    時間: 2013-4-6 01:03

引用:
原帖由 TTC 於 2013-4-5 23:56 發表
我被上鏡了
好慘
受害者-.-
作者: Tamzy    時間: 2013-4-6 01:05

從討論區堮閉萓A去logo,哎。。這種行為。。
本來好好一個gathering,係都要搞D唔愉快的事情出來。
作者: Toffee    時間: 2013-4-6 01:14

其實個日Gathering D相係味唔可以係e道post架?
作者: LJH    時間: 2013-4-6 01:15

唔好禁止啊。我唔想以後冇Linda葛相睇啊。
作者: BoBo    時間: 2013-4-6 01:18

引用:
原帖由 Toffee 於 2013-4-6 00:14 發表
其實個日Gathering D相係味唔可以係e道post架?
可以係呢到POST。。。個事實係而家有人將gathering的相片轉載到香港非常出名的『香港高登討論區』,其實除左蘋果日報以外,香港其他報章及媒體均經常到『高登』尋找娛樂新聞靈感的。
作者: siew wai    時間: 2013-4-6 10:27

假如不懂尊重,规矩是必须立下&实施。。。support

歡迎光臨 嘉欣花園討論區 (鍾嘉欣官方論壇Linda Chung Official Forum) (http://forum.linda-chung.net/) Powered by Discuz! 6.1.0F