19 12
發新話題

再次請廣大香港fans幫下忙~~~謝謝!

再次請廣大香港fans幫下忙~~~謝謝!

本人平時無乜機會可以落香港,藉住今次黎睇嘉欣演唱會嘅機會,打算到港shopping兩日

因為對香港地方不太熟悉,所以需要幫忙大家解答以下問題:

1. 香港哪裡的酒店好?價錢不要太貴,就入住一晚(最好離演唱會舉行地點近,因為演唱會完就回酒店休息)

2. 香港哪裡購物好?美食多?最好平靚正樣樣有

3. 有關於嘉欣代言的產品,嘉欣做總監的鞋店是在哪裡的?

問題可能比較多,希望大家見諒!

也謝謝大家熱心的回覆!  

hi!!!
第一條我不是很清楚,
2) 旺角
3)店舖地址
香港銅鑼灣霎東街9號地下
店舖熱線: +852 29159188
營業時間: 11:00 AM - 9:30 PM

歡迎你來香港

引用:
原帖由 littleturtle 於 2013-7-23 15:12 發表
hi!!!
第一條我不是很清楚,
2) 旺角
3)店舖地址

歡迎你來香港
謝謝你!

如果买护肤品,去那个地方心买便宜点???
很庆幸,也很骄傲,我们能够成为欣粉,成为钟嘉欣家族的一份子。永远LoveLoveLoveLinda!

如心艾朗酒店
香港觀塘創業街38號

食野可以係旺角,試下d街頭小食!
再5係可以食沙爹王,又平,又好味
可以down open rice 依個app,有好多好野食可以搜尋;)

希望你會過得個难忘的夜晚!
玩得開心點哟
Always supporting the one and only

引用:
原帖由 chengchisum 於 2013-7-23 15:54 發表
如心艾朗酒店
香港觀塘創業街38號
好的,謝謝你,我會留意一下!

引用:
原帖由 heliana_yan 於 2013-7-23 16:05 發表
食野可以係旺角,試下d街頭小食!
再5係可以食沙爹王,又平,又好味
可以down open rice 依個app,有好多好野食可以搜尋;)
嗯嗯,之前黎香港都有去過旺角食小食,今次去再去回味下~

引用:
原帖由 weihaaan 於 2013-7-23 16:15 發表
希望你會過得個难忘的夜晚!
玩得開心點哟
嗯嗯,一定會!

3.店舖地址
心很慶幸了 人生很精彩了
落雨也可一個避雨 有天戀愛了再給照料
月滿太好 可照亮我 幸福得不得了
月缺也好 可當為我一直笑

銅鑼灣,MK
Support Linda

旺角比較多街頭小食,又多野行

2.旺角/銅鑼灣

3.店舖地址 香港銅鑼灣霎東街9號地下 店舖熱線: +852 29159188 營業時間: 11:00 AM - 9:30 PM

Causeway Bay, MongKok, Kwun Tong, etc.
http://weibo.com/2591932920/profile?topnav=1&wvr=5

19 12
發新話題